2.07.2018

Sesion Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë nxënës, studentë, prindër e familjarë, në Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut.
Ky sesion do të zhvillohet në datë 14 Shkurt 2018 ora 17.00Hotel Tirana International - Salla Abret.
Në takim do të jenë përfaqësues dhe pedagogë nga Universiteti. 
Për më shumë informacion mbi këto bursa, klikoni këtu.Linku origjinal i njoftimit: http://www.osfa.al/njoftime/sesionin-informues-per-bursa-per-studime-universitare-dhe-pasuniversitare-ne-universitetin-amerikan-te-selanikut