1.19.2017

Shoqata 'Unë Gruaja' kërkon Psikolog/e dhe avokat/e në Progradec

Njoftime për punësime – 2 (dy) pozicione vakante
Njoftim për punësim 1 – Pogradec
Shoqata “Unë, Gruaja” Pogradec kërkon të punësojë një ekspert/e me kohë të plotë për të mbështetur nga pikëpamja ligjore gratë e vajzat viktima të dhunës në familje. Eksperti/ja duhet të ketë përfunduar studimet në drejtësi, të njohë dhe të respektojë etikën profesionale dhe atë të komunkimit. Preferohet avokat me licencë. 
Të interesuarit të paraqesin një letër interesi dhe CV pranë shoqatës “Unë, Gruaja” deri më datë 25.01.2017.
Nr. Telefoni: 083222140
E-mail: une_gruaja@yahoo.com

Njoftim për punësim 2 – Pogradec
Shoqata “Unë, Gruaja” Pogradec kërkon të punësojë një psikolog/e me kohë të plotë për të mbështetur me këshillim dhe ekspertizë gratë e vajzat viktima të dhunës në familje, si edhe fëmijët e tyre. Psikologu/ja duhet të ketë përfunduar studimet për psikologji, të njohë dhe të respektojë etikën profesionale dhe atë të komunkimit. Masteri në psikologji është i preferuar.
Të interesuarit të paraqesin një letër interesi dhe CV pranë shoqatës “Unë, Gruaja” deri më datë 25.01.2017.
Nr. Telefoni: 083222140
E-mail: une_gruaja@yahoo.com

Linku origjinal i postimit: http://unegruaja.org/?p=2551

No comments:

Post a Comment