1.16.2017

Mundësi punësimi dhe praktike për programues, Android dhe Web pranë Kreatx

Te nderuar miq, ne Kreatx jemi duke kerkuar
1)Programues
a)Android 
b)Web
Kandidatet duhet te kene koncepte shume te mira ne: 
Algoritmike
Strukture te dhenash 
Arkitekture sistemesh kompjuterike 
Sisteme Operimi
Programim i Prirur drejt Objekteve

Preferohen kandidate me anglishte te folur dhe te shkruar te nivelit te larte.

2)Studente per internship/praktike. 
Preferohen studente qe kane mbaruar ciklin e studimeve bachelor ose master ne dege te informatikes si psh: 
Informatike Ekonomike, Inxhinieri Informatike, Informatike FSHN. 
Ne perfundim te internship Kreatx ofron mundesi reale punesimi ne pozicionet: 
Programues Web, programues Android, Analiste Biznesi.

Behuni Pjese e stafit te Kreatx, Ne ju ofrojme ambjent pune dinamik dhe motivues dhe shperblime per performance te mire dhe invocaion.
Per te aplikuar per internship dergoni email me titull INTERN ne info@kreatx.com
Per te aplikuar per punesim dergoni email me titull JOB ne info@kreatx.com

Faleminderit dhe suksese!

No comments:

Post a Comment