10.14.2016

Bursa studimi nga Soros në Universitetin Amerikan të Selanikut

ACT - Hapen Aplikimet per Studime BA dhe MA ne Universitetin Amerikan te Selanikut
Shkarko Dokumentat: 

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – SOROS dheUniversiteti Amerikan i Selanikut ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për studime universitare (BA) 4 – vjeçare në Universitetin Amerikan të Selanikut, dhe për studime pasuniversitare Master një vjecar,për vitin akademik 2017-2018.

Degët që ofrohen:
Në nivelin Bachelor  
Administrim Bisnes (BSc)
(me specializim në Finance, Biznes Ndërkombëtar,  Menaxhim ose Marketing)
Hoteleri Turizem (BA)
Mardhënie Ndërkombëtare (BA)
Biznes dhe Shkenca kompjuterike
Shkenca Kompjuterike (BSc)
Gjuhë dhe Letërsi Angleze (BA) (me specializm në Gjuhësi dhe Letërsi, ose  Komunikim&Media)