4.25.2016

Descrizione: Descrizione: logo + rinaDescrizione: Descrizione: Descrizione: C:\Users\User\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\ANB27RSC\CCIA_Logo.jpg

Rina Albania Sh.p.k në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë Italiane në Shqipëri – CCIAkanë kënaqësinë t’Ju ftojnë në SEMINARIN INFORMUES:
“NORMATIVA E RE - ISO 9001:2015”
 
28 PRILL 2016, ORA 14.00 – 18.00
 
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY
Rruga e Kavajës, (pranë Qëndrës Tregtare GLOBE), Tiranë

RELATOR: DR. DANIELE GRISLEY, LEAD AUDITOR, RINA SERVICES SpA

Seminari ka për qëllim të informojë pjesmarrësit për ndryshimet dhe te rejat mbi këtë Normë që sapo ka hyre ne fuqi, duke u ndalur kryesisht tek:

  ·        Normat "HLS" (High Level Structure);
  ·        Struktura e ISO 9001:2015;
  ·        Konceptet e reja te ISO 9001:2015;
  ·        Tabela ndërlidhese midis ISO 9001:2008 dhe ISO 9001:2015;
  ·        Analiza e kritereve të veçanta; 
  ·        Efikasiteti i proçeseve: metoda e vlerësimit dhe impakti i Risk Management në baze te metodologjive të konsoliduara.
 
Pjesëmarrësit do të pajisen me nje “Çertifikatatë Pjesëmarrjeje”.
 
Për arsye organizative në lidhje me përgatitjen e “Çertifikatave të Pjesëmarrjes”, lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj (emer mbiemer) brenda datës 26 prill 2016, në adresën email: eventi@ccia.al  
 
Për informacione të mëtejshme: +355 4 2234243

No comments:

Post a Comment