2.17.2016

Tamam Albania organizon takim informues për Erasmus +

Në takimin që patëm para disa javësh, “Kafe me Erasums +” shumë pyetje të të pranishmëvë të lidhura më pjesën e studimeve mbetën pa përgjigje. Për këtë arsye, këtë të premte, “Kafe me TamamIN” do të fokusohet tek mundësitë e shumta, lidhur me studimet, që ofrohen nga programi Erasmus Mundus.
Shkëmbim semestrash, shkëmbim të vitit të studimit, bursa për studime të plota, shkëmbime akademike, njohje me mënyrat e aplikimit dhe me afatet kohore etj, janë disa prej shumë çështjeve që do të trajtohen gjatë takimit tone, ku i ftuar do të jetë zoti Oltion Pengu, përfaqesues nga zyra e Erasmus Mundus Albania.
“Kafe me TamamIN është një takim I hapur për të gjithë, ndaj te gjithë gjimnazistet, studentet dhe të tjerë të interesuar për temën janë të mirëpritur të premten në orën 15.30 tek Seven Bar-Hotel Tirane, përballë Qendrës Rinore, në hyrje të rrugës së Kavajës.
Linku origjinal i njoftimit: https://www.facebook.com/events/1691734557709947/

2.15.2016

Kërkohet drejtues trajnimi 5 ditor kundër përdorimit të drograve dhe HIV/aids, Kosovë

OJQ "Labyrinth" shpall Konkurs per trajner.
Afati i fundit 19 Shkurt 2016
OJQ Labyrinth në bashkëpunim me OJQ HOPS nga Shkupi do të organizojnë një Shkollë Dimërore përmes projektit “Parandalimi i transmetimit të HIV-it dhe përdorimit të drogave në mesin e popullësisë rezidente në zonën ndërkufitare” të financuar nga Bashkimi Evropian dhe Menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evoprian në Kosovë.


Ftohen të aplikojnë të interesuarit për këtë pozitë:
- Trajner.
Detyrat: 
Roli kryesor i trajnerëve është mbajtja e një trajnimi 5 ditor të rregullt në përdorimin e drogave dhe parandalimin e HIV/aids.
Pregaditin modulet e trajnimit- prezentim ppt dhe kurikulëne trajnimit,
Zhvillojë një agjendë,
Të punojë një pyetëosrë të vlerësimit në fund,
Të mbajë trajnim 5 ditor në parandalimin e përdorimit të drogave dhe HIV/sida,
Të përmbushë orët punuese të kontratës së punës,
Të zhvillojë raportin e Shkollës Dimërore.

2.08.2016

Vend i lirë pune: Fotografe pranë UN


United Nations Development Programme | "Papa Gjon Pali II" Street | ABA Business Center, 6th Floor | Tirana, Albania | Tel.: +355 (4) 2400721, 2400722, 2400723, 2400724 | Fax: +355 (4) 2400 725, 2400 726

Closing date: Friday, 19 February 2016

UN Women - Photographer
Advertised on behalf of : Location : Tirana, ALBANIA
Application Deadline : 19-Feb-16
Type of Contract : Individual Contract
Post Level : National Consultant
Languages Required : English
Expected Duration of Assignment : 45 working days within period March 2016 - December 2016
Background
UN Women, grounded in the vision of equality enshrined in the Charter of the United Nations, works for the elimination of discrimination against women and girls; the empowerment of women; the achievement of equality between women and men as partners and beneficiaries of development; human rights; as well as humanitarian action and peace and security. Placing women's rights at the center of all its efforts, UN Women leads and coordinates United Nations system efforts to ensure that commitments on gender equality and gender mainstreaming translate into action throughout the world. It provides strong and coherent leadership in support of Member States' priorities and efforts, building effective partnerships with civil society and other relevant actors.
UN Women has been active in Albania since 2007 and has worked closely with the government and civil society to design and implement the laws, policies, programmes and services needed to improve the status of women and achieve global standards for gender equality. Within the One UN Programme in Albania, UN Women Albania leads on gender equality issues, and provides coordination and support to related activities.
UN Women focuses on initiatives in four priority areas that are fundamental to women's equality and that can unlock progress for everyone in Albania:
  • Women political participation
  • Economic empowerment
  • Ending violence against women
  • Planning and budgeting
UN Women in Albania is involved in making various types of publications, reports, studies, posters and promotional materials for advocacy. In addition it is very present and active in social media showcasing UN Women's work and impact as well as advocating for the elimination of discrimination against women and girls; empowerment of women; and achievement of equality between women and men.
UN Women aims to improve the quality of its audio-visual reporting materials, as the existing pictures are not comprehensive of the whole organization's portfolio and initiatives.

Linku origjinal i njoftimit: http://unjobs.org/vacancies/1454876719039