1.04.2016

Vend i lirë pune pranë DIGICom në rolin e përfaqësueses B2B


DIGICom eshte në kërkim te nje kandidate, të talentuar dhe ambicioze ne rolin e B2B Sales Executive.
DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:
2. Te arrije objektivat mujore te percaktuara nga kompania
1. Te prezantoje dhe shese sherbimet e kompanise klienteve te rinj dhe atyre ekzistues.
4. Te identifikoje dhe zgjidhe ne kohe shqetesimet e klienteve.
3. Te zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise. 5. Te mbaje marredhenie te rregullta me klientet.
1. Të kenë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
6. Te bashkepunoje me departamentet perkatese deri ne zgjidhjen e cdo problemi/kerkese nga klientet. KRITERET E POZICIONIT TE PUNES: 2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup
• Pagë motivuese + Bonus
3. Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane 4. Aftersi negociuese 5. Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point) 6. Te disponoje leje drejtimi Digicom ofron: • Shpërblime mbi bazën e performancës në punë
• Mundësi trajnimi dhe promovimi

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen: daniel.shahollari@digicom.al

No comments:

Post a Comment