1.28.2016

Internship për staf projekti junior pranë AZ Consulting

AZ Consulting shpk është një kompani e fokusuar në standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe në ofrimin e shërbimit si një paketë të plotë për klientin.

Për nevoja të kompanisë kërkohet një person me karakteristikat e mëposhtme:

-Të jetë i diplomuar ose student në ciklin master në Fakultetin e Ekonomisë, preferohet dega Administrim Biznes
-Të ketë eksperiencë pune qoftë edhe internship në projekte, ojf etj
-Të dijë shkëlqyeshëm gjuhën angleze dhe italiane
-Të shkruajë shumë mirë gramatikisht në gjuhën shqipe
-Të jetë i orientuar drejt detajeve
-Të jetë i udhëhequr nga rezultati
-Preferohet të ketë leje drejtimi dhe të mos ketë probleme në drejtimin e automjetit
-Të jetë i përkushtuar në punë dhe i gatshëm për të mësuar gjëra të reja

Kushdo që e shikon veten që plotëson këto karakteristika ftohet të dërgojë një CV dhe një letër motivimi ku të shprehë eksperiencat dhe arsyen pse do të dëshironte të punonte me ne tek info@azconsulting.al brenda datës 5.02.2016

Internship do të zgjasë 3 muaj, brenda këtij afati personi do të ketë të njëjtat të drejta dhe detyrime si stafi aktual. Pas/gjatë periudhës së internshipit kandidatit mund ti propozohet kontratë pune

1.19.2016

Bursa kërkimore për studentët e doktoraturës dhe stafet akademike nga OSFA (SOROS)

CSSA - Hapen aplikimet për bursa kërkimore për studentë të doktoraturës ose stafe akademike

Thirrje për Aplikim
Civil Society Scholar Awards (2016 -2017)
Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur –Soros, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat : Civil Society Scholar Awards ( CSSA ), për  vitin Akademik 2016 -2017.
QËLLIMI :
Civil Society Scholar Awards (CSSA) mbështet shkëmbimet akademike ndërkombëtare për të mundësuar studentët e doktoraturës dhe stafet akademike,  që të aksesojnë burime të rëndësishme për  punen e tyre kerkimore, zhvillimin e tyre profesional si studiues, si intelektual apo në mësimdhënie. 
KUSH MUND TË APLIKOJË:
-Studentë të Doktoraturës që   studiojnë në universitete të akredituara, brenda ose jashtë vendit ;
-Staf Akademik me kohe te plote në Universitetet në Shqipëri  (kërkohet të kenë Diplomë Masteri).
AKTIVITETET QË MUND TË FINANCOHEN:
Projekte ndërkombëtare akademike, afat shkurtër, të tilla si : kërkim në terren (mbledhje të dhënash); vizita kerkimore në biblioteka, arkiva apo universitete; zhvillim kursesh/kurrikulash; dhe bashkëpunime  kërkimore  ndërkombëtare që çojnë në publikime ‘peer- reviewed’.
Mund të ofrohet mbështetje edhe për ‘tuition fee’ vetëm për vitin e parë të doktoraturës, kur studimet kryhen jashtë Shqipërisë.
FUSHAT E STUDIMIT:
Propozimet për çdo fushë brenda Shkencave Sociale dhe Humane janë të mirëpritura, veçanërisht ato që lidhen me: 
  • Ligji, drejtësia, dhe qeverisja; Zhvillimi i qëndrueshëm dhe menaxhimin i burimeve natyrore; Të drejtat ekonomike dhe fuqizimin i të varfërve; Shëndeti publik, punë sociale dhe zhvillim komuniteti; Kuadri Ligjor dhe Politikat lidhur me ‘New Media’; Arsimi gjithëpërfshirës; Studimet pas konfliktit; Të drejtat e Njeriut.

AFATI I APLIKIMIT:
Afati i fundit për aplikim është 2 Shkurt 2016
Mund të aplikoni online duke klikuar këtu.
ose mund të dorëzoni aplikimin pranë zyrave të Fondacionit Soros në Tirane :
Rr.Qemal Stafa, P.120/2, Tiranë
Tel : +355 42234223
Për më tepër informacion klikoni këtu.  
Për cdo pyetje apo paqartësi ju mund të kontaktoni në adresën : bursa@osfa.al
 Linku origjinal i njoftimit: http://www.osfa.al/njoftime/cssa-hapen-aplikimet-per-bursa-kerkimore-per-studente-te-doktoratures-ose-stafe-akademike

1.10.2016

Pikët e provimit të pjesshëm F309

Pikët mesatare të grupit 10 nga 15 të mundshme.

Grupi F309:

Adela Bardhoci   8
Alkejda Vllaçaj   8
Anisa Beta   8
Arbora Hajdini   12
Armela Seidi   12
Besmira Kadrija   12
Briana Leka   9
Dajana Mulla   4
Denalda Shabani   12
Doisina Mustafa   0
Eglantina Mana   8
Eneida Dervishi   5
Enxhi Guni   8
Erga Tafaj   7
Ermela Lila   12
Greisi Xhafa   14
Joana Llapi   12
Kejvi Osmanaj   12
Klaudio Prifti   13
Klea Zeneli   9
Klodiana Dakaj   11
Lusien Ngresi   9
Marinela Prifti   11
Olesia Ibrahimi   8
Poliana Qirici   11
Sidorela Xheka   12
Suzana Balla   11
Xhensila Beta   12

1.04.2016

Vend i lirë pune pranë DIGICom në rolin e përfaqësueses B2B


DIGICom eshte në kërkim te nje kandidate, të talentuar dhe ambicioze ne rolin e B2B Sales Executive.
DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:
2. Te arrije objektivat mujore te percaktuara nga kompania
1. Te prezantoje dhe shese sherbimet e kompanise klienteve te rinj dhe atyre ekzistues.
4. Te identifikoje dhe zgjidhe ne kohe shqetesimet e klienteve.
3. Te zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise. 5. Te mbaje marredhenie te rregullta me klientet.
1. Të kenë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
6. Te bashkepunoje me departamentet perkatese deri ne zgjidhjen e cdo problemi/kerkese nga klientet. KRITERET E POZICIONIT TE PUNES: 2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup
• Pagë motivuese + Bonus
3. Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane 4. Aftersi negociuese 5. Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point) 6. Te disponoje leje drejtimi Digicom ofron: • Shpërblime mbi bazën e performancës në punë
• Mundësi trajnimi dhe promovimi

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen: daniel.shahollari@digicom.al