12.01.2015

Përgjigjet e detyrës së kursit F309

Emer Mbiemer Vlerësimi CV+LM Komente Komente 2
Adela  Bardhoci 0 pas afatit
Alkejda Vllacaj 0 pas afatit
Anisa Beta 4.5 faqosja e l.m, formati jo krejt standard dhe estetik për syrin
Arbora Hajdini 4 Cv në ang, rreshtat jo drejt, një fjali në shqip. Letra e motivimit faqosja dhe template, një faqe kot bosh       11:55
Armela Seidi 4.5 faqosja tek l.m, foto tek cv në ang
Besmira Kadrija 2 CV në ang mungon, cv në shqip foto jashtë standardit,modeli jo krejt i përshtatshëm, letra e motivimit faqosja       11:39
Briana Leka 0 nuk ka dorëzuar detyrë
Dajana Mulla 3.5 versioni shqip dhe ang spërputhen, mungon foto, emërimi i dokumenteve, l.m e përciptë dhe faqosja e gabuar       11:52
Denalda Shabani 5 BRAVO
Doisina Mustafa 1.5 CV do të skualifikonte në një konkurs potencial, l.m faqosja
Eglantina Mana 0 pas afatit
Eneida Dervishi 0 pas afatit
Enxhi Guni 0 pas afatit
Erga Tafaj 0 nuk ka dorëzuar detyrë
Ermela Lila 4.5 foto e papërshtatshme, header i l.m jo sh i qartë
Greisi Xhafa 5 faqosja tek l.m, teksti dhe cv shkëlqyer           *
Joana Llapi 4 zgjidh një tjetër format për cv. Ky që ke zgjedhur është i lodhshëm për syrin dhe tek gjuhët e huaja përmblidhi në tabelë ose horizontalisht si të dhëna. Tek l.m faqosja dhe koka e letrës duhet riparë pozicionimi
Kejvi Osmanaj 4.5 CV sh mirë që ke zgjedhur këtë format, l.m faqosja dhe pak jashtë standardit hapësira ndërmjet rreshtave
Klaudio Prifti 4.5 një faqe bosh tek CV al dhe eng, l.m faqosja
Klea Zeneli 4.5 faqosja tek l.m një faqe bosh
Klodiana Dakaj 4.5 CV përdor modelin në ang, l.m ok, riemëro njërin dokument
Lusien  Ngresi 0 pas afatit
Marinela Prifti 4.5 CV sh mirë, l.m faqosja dhe pak jashtë standardit, pak shkurt
Olesia Ibrahimi 0 nuk ka dorëzuar detyrë
Poliana Qirici 0 pas afatit
Sidorela Xheka 5 CV sh mirë që ke zgjedhur këtë format, l.m faqosja 
Suzana Balla 0 pas afatit
Xhensila Beta 4.5 CV sh mirë, l.m me formate të ndryshme shkrimi, faqosja, mbiemri im është Bilali, shkruhet në tekst jo në subjekt të e-mailit

No comments:

Post a Comment