11.08.2015

Thirrje për Aplikim për Gra Profesioniste

Thirrje për Aplikim për Gra Profesioniste

Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje” ka kënaqësinë të ftojë të gjitha gratë dhe vajzat nga Durrësi, Pogradeci, Kukësi/Tropoja dhe Gjirokastra, të cilat janë eksperte në fushat e biznesit, ligjit, politikës së jashtme, mjekësisë, mjedisit, teknologjisë, shkencave ekzakte e sociale, etj, që kanë dëshirë të trajnohen dhe të mbështeten nëpërmjet një programi disa mujor hap pas hapi për të krijuar profilin e tyre mediatik dhe për t’u promovuar në Media.

Data e fundit per te paraqitur aplikimin: 25 Nentor 2015

Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni dokumenteve bashkëlidhur:Linku origjinal i njoftimit: http://www.platformagjinore.al/2015/11/05/thirrje-per-aplikim-per-gra-profesioniste/

No comments:

Post a Comment