11.01.2015

Përshkrim pune në administratë publike vs sektor privat

Linku për përshkrim pune në Ministrinë e Financave:

https://www.fint.gov.al/doc/Zv%20%20Drejtori%20i%20Pergjithshem%20%20Drejtor%20i%20Analizes%20%20IT%20%2013.02.2008.pdfMë poshtë një përshkrim pune për një pozicion pune në sektorin privat:PERSHKRIM PUNE
Titulli : Agjent Shitje
Vendodhja: Tirane
Raporton : Supervizori I Zones
Departamenti i Shitjeve

Permbledhja e pozicionit:
Fokusi kryesor i Agjentit te Shitjes eshte qe te rris shitjen e produkteve ne zonen qe mbulon, realizimi I planeve dhe te krijoj maredhenie me klientet.
Funksionet thelbesore te punes:
 • §  Viziton numrin e klienteve cdo dite.
 • §  Komunikim dhe sherbim ndaj klienteve.
 • §  Ndjekja dhe zbatimi i udhezimeve te tregtimit.
 • §  Organizimi dhe propozimi i porosive.
 • §  Pergjegjes per te dorezuar raportet ditore te shitjeve.
 • §  Pergjegjes per mirembajtjen e frigorifereve te kompanise.
 • §  Kthimi I pergjigjes per ankesat dhe komentet e klientit.
 • §  Verifikon dhe njofton per te gjitha njesite e reja dhe ato qe largohen  tek supervizori perkates.


Kriteret:
 • §  Arsim i larte ose i mesem (Arsim I larte perben avantazh).
 • §  Te kete nje vit ose me shume eksperienca te tilla te meparshme.
 • §  Mosha mbi 25 vjec.
 • §  Aftesi shume te mira komunikuese.
 • §  Njohuri shume te mira te programeve kompjuterike.
 • §  Gjuhet e huaja perbejne avantazh.
 • §  Komunikim ne grup.
 • §  Leje drejtimi te klasit C.Shenim: Ky pershkrim i punes nuk eshte gjitheperfshire

No comments:

Post a Comment