10.21.2015

Vende të lira pune për staf spitali në Dubai dhe Abu Dhabi

Mundësi punësimi në rrjetin e Spitaleve VIP (Luxury Hospitals) në Dubai dhe Abu Dhabi.

Pozicionet e punës:

Recepsionist Spitali – Rroga 900 $
Asistent Infermier – Rroga 1500 $
Infermier – Rroga 2000$

Vendodhja: Abu Dhabi, Dubai

Benefite:


Pagesë mujore fikse ne sipas pozicionit
Kontratë 2 vjeçare pune ne nje prej spitaleve me serioze dhe te medha ne Dubai dhe Abu Dhabi
Akomodim i mbuluar përgjatë gjithe kontratës së punës
Siguracione shendetesore te mbuluara
Benefite në bazë të performancës
Kosto e licensimit per pozicionin Infermier e mbuluar prej punedhenesit
Transporti vajtje – ardhje, akomodim-punë
Leje punë
Vizë pune
Bileta e avionit vajtje dhe kthim në përfudim të kontratës

Kriteret:

Te kete kryer arsimin e larte ne degen perkatese (recepsionist spitali - cfaredo dege; assisten infermier dhe infermier - arsimin e larte per infemieri)
Niveli shumë i mirë i gjuhës Angleze.
Experiencë pune në bazë të pozicionit që aplikon (per pozicionin e punes infermier, 2 vjet pune eksperience eshte kriter kualifikues)
Të jenë të komunikueshëm dhe gatshëm për të punuar në grup

Si të aplikoni:

Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subjekt “pozicioni qe aplikoni” në adresën:

Europe Agency Tiranë:

info@europeagency.al ose duke kontaktuar në +35544517279 dhe +355692093800 dhe

Europe Agency Prishtinë:

info.ks@europeagency.al dhe tel: +377 44 701 456 dhe +377 44 474 461

Për cdo pyetje apo paqartësi jeni të lutur të kontaktoni në numrat e mësipërm ose inbox.

Ju mirëpresim!

No comments:

Post a Comment