10.20.2015

Trajnim në Antalya për të rinjtë nga Shqipëria dhe Kosova


Trajnim ne Antalia/ Turqi nga data 24.1-30.1.2016

Tema: Europe's Youth beyond discrimination. 

Te Interesuarit duhet te plotesojn formularin dhe ta dergojne me Email. 

Kostot e rruges (deri ne 170 Euro) dhe te hotelit do te jene te paguara. 
Ne trajnim do jene gjithsej 36 pjesemarresh nga Turqia, Shqiperia, Gjermania, Franca, Italia, Armenia, Gjeorgjia, Rumania dhe Greqia. 

Aplikuesit nga Kosova duhet ta blejne bileten nga Tirana (keshtu e kerkon procedura nese nuk ka organizate partnere ne projekt)

Kontakt: 

Training Course „Europe’s Youth beyond discrimination“

24.1-30.1.2016


Linku i dokumentit të aplikimit: https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fattachments%2Ffile_preview.php%3Fid%3D963257497068622%26time%3D1445338558%26metadata&access_token=100008641357962%3AAVJxVC8eYSUQf3I4Sr5HjJ6jtG7QJbvWZHD_jhFY-Mi2QQ&title=EYBD.docx

No comments:

Post a Comment