10.15.2015

Mundësi punësimi në kroçerë Kouzon Albania


A DËSHIRONI TË PUNONI PËR KOMPANINË MË TË MADHE TË KROCEREVE NË BOTË???
Shansi po ju vjen... Kompania e krocereve "Norwegian Cruise Line" vjen në Tiranë më *29 Tetor. Kjo është një mundësi e madhe për të punuar në fushën e Hotelierisë dhe Turizmit për këtë kompani. Proçesi i punësimit do të jetë shumë i 
shpejtë, sepse dhe vetë kompania ka nevojë urgjente për punësim. Është hera e parë që një kompani kroceresh e kësaj kategorie vjen për intervistë në Tiranë. Kouzon ua jep këtë mundësi.
Numri i aplikantëve është i kufizuar, ndaj përfitoni dhe dërgoni CV-në tuaj sa më parë tek: 
kouzon.albania@gmail.com
Pozicionet që ofrohen janë:
-Kamarier bari dhe restoranti
-Banakier/e
-Punonjës kazinoje
-Mirëmbajtje dhe pastrim

Linku në Facebook: https://www.facebook.com/kouzon.albania.3

No comments:

Post a Comment