9.17.2015

Vende të lira pune për marketing nëpërmjet telefonit


DreamCall kerkon Supervizor/e dhe operator/e per fushaten e Telecom Italia & Green network. Te interesuarit mund te kontaktojne ne Nr :0699849310 /email- dreamcall2015@gmail.com

No comments:

Post a Comment