9.15.2015

Vend i lirë pune: Executive Sales në Digicom


DIGICom eshte në kërkim për kandidatë të talentuar dhe ambicioz ne rolin e B2B Sales Executive, për t'u bashkuar me ekipin tonë dhe për të kontribuar në rritje e pandalshme te kompanise.

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

1. Te prezantoje dhe shese sherbimet e kompanise klienteve te rinj dhe atyre ekzistues.
2. Te arrije objektivat mujore te percaktuara nga kompania
3. Te zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise.
4. Te identifikoje dhe zgjidhe ne kohe shqetesimet e klienteve.
5. Te mbaje marredhenie te rregullta me klientet.
6. Te bashkepunoje me departamentet perkatese deri ne zgjidhjen e cdo problemi/kerkese nga klientet.

KRITERET E POZICIONIT TE PUNES:

Minimumi 1 vit eksperience ne kompani telekomunikacioni,ne pozicion te ngjashem.

Kerkesa te tjera :

1. Të kenë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup
3. Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane
4. Aftersi negociuese
5. Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point)

Digicom ofron:

• Pagë motivuese + Super Bonus
• Shpërblime mbi bazën e performancës në punë
• Mundësi trajnimi dhe promovimi


Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen: hr@digicom.al
__________________


hr@digicom.al
www.digicom.al

No comments:

Post a Comment