6.26.2015

Kampi veror TAMAM Albania
Surpriza e rradhes nga Tamam po vjen...
Tamam Albania Summer Camp 2015 
smile emoticon
 
wink emotic
Per te 8-in vit rradhasi Tamam Albania organizon kampin veror.
10 dite argetim, lojera dhe ekskursione.
Apliko edhe ti te jesh pjese e tij.
Te interesuarit te paraqiten prane qendres se Tamam Albania ne datat 1 dhe 2 Korrik 2015 nga ora 10:00 -12:00.
Kampi ofrohet pa pagese dhe eshte i hapur per te gjithe femijet e zones se Vores ( Vore, Marqinet 1, Marqinet 2, Gerdec, Marikaj, Sharge, Mucaj...)

Kampi perfshin nje program te pasur gjate 10 diteve ne te cilet ai shtrihet, 05-15 Korrik.
Programi perfshin: anglisht,italisht, art, sport, ekskursione , lojra, festa e shume me teper...

Zbulo me teper nga kampi i vitit te kaluar :

 — looking for an adventure at Tamam Albania

No comments:

Post a Comment