5.17.2015

Erasmus + në Vlorë


Kerkohen te rinj pjesmarres per nje shkembim rinor qe do te zhvillohet ne Vlore ne datat 31 Maj - 9 Qershor ndermjet disa te rinjve shiptare e italiane. Fokusi i aktivitetit eshte papunesia e te rinjve dhe mundesite qe turizmi krijon, ai do te zhvillohet ne gjuhen angleze dhe shpenzimet e akomodimit, ushqimit e transportit jane te mbuluara nga organizatoret. Ne fund te tij pjesmarresit do te pajisen dhe me certifikate, duke qene se aktiviteti eshte pjese e programit Erasmus +. 
Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne adresen: mena_groupal@yahoo.com , per te marre formularin e aplikimit dhe cdo informacion tjeter te nevojshem.


Vende të lira: 10
Limiti i moshës: mbi 18

No comments:

Post a Comment