11.30.2014

Internship pranë Price Waterhouse Coopers

Një mundësi e shkëlqyer për të gjithë studentët dhe të porsa diplomuarit në Fakultetet e Ekonomisë për të punuar në 'Big 4'

Deadline i aplikimit: 2 dhjetor 2014

Më poshtë njoftimi:

Job Title                AL Audit Interns
Country                 Albania
Location                Tirana
Line of Service       Assurance
Programme Type   Graduate
Position Type         Full Time
About Us             PwC provides industry-focused Assurance, Tax, and business consulting services to build public trust and enhance value for our clients and our stakeholders. More than 195,000 people in 157 countries across our network share their thinking, experience, and solutions to develop fresh perspectives and practical advice.

Job Description      Opportunity
PwC is looking for Interns for its Audit department

The Role               Intern

Knowledge, Skills and Experience:
- Final year of studies or recently graduated in Economics, Accounting and Finance or Business Administration.
- Strong analytical skills
- Excellent command of English
- Very good PC skills
- Very good communication and interpersonal skills
- Commitment to a long-term career in audit and assurance
- Attentive to details

We offer
- Unique personal development opportunities
- Clear career perspectives
- International, dynamic atmosphere and unique working environment

Linku origjinal:      https://krb-xjobs.brassring.com/tgwebhost/jobdetails.aspx?SID=%5eQbauOqB8f5sXK0m2mUN4zceg1igbpWZ05xgxAgZQqrbwrDx7A2Chj_slp_rhc_CGhyUvUj4D&jobId=758074&type=search&JobReqLang=140&recordstart=1&JobSiteId=5941&JobSiteInfo=758074_5941&GQId=1803

11.26.2014

Java e Sipërmarrjes, takim me Alketa Vejsiu dhe Alban Tartari


FTESË

Në kuadër të aktiviteteve të Javës së Sipërmarrjes Shqiptare, Tirana Business University ka kënaqësinë t’ju ftojë në eventin me temë “Sipërmarrja Shqiptare - Histori Suksesi" që do të organizohet ditën e mërkurë, datë 26 nëntor 2014, ora 13.30, me të ftuar znj. Alketa Vejsiu, themeluese e sipërmarrjes "Class by Alketa Vejsiu". 

"Class by Alketa Vejsiu" është një strukturë solide në organizimin e eventeve dhe ceremonive për biznese, korporata, administratë shtetërore, apo edhe për prenotime private. Krijuar nga dëshira e nevojës për të dhënë atë që tregut aktualisht i mungon "Class by Alketa Vejsiu" synon të jetë lider duke sjell për klientet gjithnjë risi në dekorimin e personalizuar dhe organizimin e eventeve. "Class by Alketa Vejsiu", është distributore për Shqipërinë dhe Kosovën të Mori Lee Group një ndër Top 5 brandet lider në tregun Amerikan, si dhe fituese e ekskluzivitetit të veshjeve të Jenny Packham, stilistes që vesh Princeshën Kate në UK dhe nr 1 më i shitur në Mbretërinë e Bashkuar për aksesoret dhe fustanet e nusërisë.

Në aktivitet do të marrin pjesë studentë, pedagogë dhe të ftuar të tjerë, të cilët do të kenë mundësi që të bëjnë pyetje dhe diskutime mbi sipërmarrjen, avantazhet konkurruese, faktorët kyç të suksesit, cilësitë e lidershipit, etj si edhe mbi zhvillimet e fundit të fushës përkatëse.

Aktiviteti do të transmetohet në media vizive dhe të shkruar. 

Ju mirëpresim!Në datë 26.11.2014, ora 17.30, në Tirana Business University, Drejtori i Përgjithshëm i Marketingut në Albtelecom & Eagle Mobile, Z. Alban Tartari, do të zhvillojë një bisedë me studentët në lidhje me menaxhimin e marrëdhënieve me publikun dhe median, komunikimin, etj, si një funksion shumë i rëndësishëm në arritjen e suksesit në sipërmarrje, biznese dhe organizata publike. 

Jeni të mirëpritur!

11.06.2014

Ftesë për vizitën e Prof. Muhammad Yunus sot në Tiranë


INVITATION


We have the pleasure to invite you to the International Social Business Conference, which will be held on Thursday, 6th November, from 9:00 - 16:00 at "Liria" conference room, University of Tirana (near the Faculty of Economy). 

The conference is part of an entire week of events gathering national and international entrepreneurs, social businesses, civil societies, academics and representatives from all sectors. You can find the full program at www.sbwalbania.com. Together with Prof. Muhammad Yunus (Nobel Peace Prize Laureate), Mr.Niko Peleshi (Deputy Prime Minister of Albania), Mr. Arben Ahmetaj (Minister of Economic Development, Trade and Entrepreneurship), Mr. Erion Veliaj(Minister of Social Welfare and Youth), representatives of development agencies (EU Delegation, World Bank, ADA, UNDP, etc.), national and international business community, social entrepreneurs, academia, civil society, etc., we will have the opportunity to discuss and develop concrete steps towards a stronger environment for entrepreneurship and social business in Albania. The conference will also serve as a platform for creating and strengthening partnerships in support to development of social business sector in Albania. 

The conference will be followed with a site visit at Seniors' House Social Business, with the participation of Prof. Yunus and H.E. Edi Rama, Prime Minister of Albania, from 16:00 -17:00, at Berxull hills, secondary street - next to "City Park" Shopping Mall). The afternoon ends with an inspiring public speech from Prof. Yunus from 18:30 - 20:30 at the Cultural Centre, Orthodox Cathedral, next to the Ministry of Agriculture. 

Please find attached the program of the conference and events of 6th November. 

We are looking forward to meeting you during the event.