8.01.2014

Pozicion i lirë pune: Shitëse me kohë të plotë

Perde Karteri tashmë një markë e konsoliduar në treg kërkon për nevojat e saj  Shitëse (1) e cila duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

Mosha:25-40 vjec.
Arsimi:i mesem.
Ekperiencë në marrëdhënie me klientin
Orari i punës: 8 orë në ditë, një ditë në javë pushim
Adresa: Perde Karteri 1 te Rr.Komuna e Parisit;  Perde Karteri 2 te Rr.Myslym Shyrri.

Për më shumë informacion vizitoni website: http://www.perdekarteri-al.com/ ose faqet në rrjetin social Facebook: https://www.facebook.com/perdekarteri1994  dhe https://www.facebook.com/perde.karteri?fref=ts

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:Tel 0682098990

No comments:

Post a Comment