7.16.2014

Pozicion i lirë pune: Biolog/e në Laboratorin e rrjetit SCA

Nëse jeni të diplomuar në Biologji dhe kërkimi shkencor është pasioni juaj atëherë aplikoni MENJËHERË për këtë pozicion pune.

Laboratori ndodhet në Tiranë dhe hapet në datën 01.09.2014

Italishtja e shkëlqyer është kusht sepse komunikimi bëhet vetëm me staf italian.

Personi duhet të jetë i gatshëm të udhëtojë në Itali në datat 15-31 gusht për të bërë trajnimin pranë SCA. 
Për më shumë informacion rreth laboratorit vizitoni faqen e e SCA në Itali: http://www.servizichimiciambientali.it/

Dërgoni CV në edona.bilali@azconsulting.al sa më shpejtë. 

No comments:

Post a Comment