5.28.2014

Trajnim në Serbi, afati i fundit i aplikimit 29 maj

Kerkohen Pjesmarres Shqiptare per nje trajnim ne Suplja Stena, Vozdovac, Serbi, ne datat 13-20 Qershor me teme "Migrations in your hands".
Kostoja e ketij trajnimi eshte nje fee prej 20 EURO. Ndersa mbulohen 100% kostot e ushqimit dhe fjetjes dhe 70% kosto e udhetimit. Vendet pjesmarrese jane Shqiperia, Bullagaria, Turqia, Rumania, Portugalia, Hungaria, Italia, Kosova.
Metodologjia baze e trajnimit do te jete ajo e Edukimit jo-formal. Trajnimi do te zhvillohet ne gjuhen angleze.
Ftojme te gjithe pjesemarresit e interesuar, te dergojne aplikimin e tyre (CV+leter motivimi) ne application@unique-je.org brenda dates 29 Maj.

No comments:

Post a Comment