5.11.2014

Mos humbisni Javën e Inovacionit

 

“Hapja e Fushatës së Ndërgjegjësimit mbi Sigurinë Kibernetike me Studentët e Universiteteve me Profil TIK”

Prezantuar nga:
Agjencia Kombtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT)

Nën kujdesin e
Ministrit për Inovacionin dhe Administratën Publike
Znj. Milena HARITO

12 Maj 2014,
Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës
TIRANË

PROGRAMI

11:00 – 11:10              Fjala e hapjes, Prof. Dr. Kozeta Sevrani, Përgjegjëse e Departamentit Statistikë dhe Informatikë e Zbatuar
11.10 - 11:25               Prezantimi i Agjencisë Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT), Prof. Asoc. Rovena Bahiti, Drejtor
11:25 – 11:45              “CIRTs/CERTs/CSIRTs një domosdoshmëri”, MSc. Jona Josifi, Specialist Agjencia Kombëtare për  Sigurinë Kompjuterike
11:45 – 12:15              Udhëzime për Sigurinë e Përdoruesve”, MSc. Edona Bilali, Pedagoge FE
12:15 – 12:30              Autentifikimi i sigurtë në sistemet kompjuterike”, Dr. Edlira Nepravishta, Pedagoge FE
12:30 – 12:45              Etika për profesionet e sigurisë komjuterike”, Dr. Doloreza Sinanaj, Pedagoge FE
No comments:

Post a Comment