5.28.2014

Trajnim në Serbi, afati i fundit i aplikimit 29 maj

Kerkohen Pjesmarres Shqiptare per nje trajnim ne Suplja Stena, Vozdovac, Serbi, ne datat 13-20 Qershor me teme "Migrations in your hands".
Kostoja e ketij trajnimi eshte nje fee prej 20 EURO. Ndersa mbulohen 100% kostot e ushqimit dhe fjetjes dhe 70% kosto e udhetimit. Vendet pjesmarrese jane Shqiperia, Bullagaria, Turqia, Rumania, Portugalia, Hungaria, Italia, Kosova.
Metodologjia baze e trajnimit do te jete ajo e Edukimit jo-formal. Trajnimi do te zhvillohet ne gjuhen angleze.
Ftojme te gjithe pjesemarresit e interesuar, te dergojne aplikimin e tyre (CV+leter motivimi) ne application@unique-je.org brenda dates 29 Maj.

5.11.2014

Mos humbisni Javën e Inovacionit

 

“Hapja e Fushatës së Ndërgjegjësimit mbi Sigurinë Kibernetike me Studentët e Universiteteve me Profil TIK”

Prezantuar nga:
Agjencia Kombtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT)

Nën kujdesin e
Ministrit për Inovacionin dhe Administratën Publike
Znj. Milena HARITO

12 Maj 2014,
Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës
TIRANË

PROGRAMI

11:00 – 11:10              Fjala e hapjes, Prof. Dr. Kozeta Sevrani, Përgjegjëse e Departamentit Statistikë dhe Informatikë e Zbatuar
11.10 - 11:25               Prezantimi i Agjencisë Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT), Prof. Asoc. Rovena Bahiti, Drejtor
11:25 – 11:45              “CIRTs/CERTs/CSIRTs një domosdoshmëri”, MSc. Jona Josifi, Specialist Agjencia Kombëtare për  Sigurinë Kompjuterike
11:45 – 12:15              Udhëzime për Sigurinë e Përdoruesve”, MSc. Edona Bilali, Pedagoge FE
12:15 – 12:30              Autentifikimi i sigurtë në sistemet kompjuterike”, Dr. Edlira Nepravishta, Pedagoge FE
12:30 – 12:45              Etika për profesionet e sigurisë komjuterike”, Dr. Doloreza Sinanaj, Pedagoge FE