1.07.2014

Pozicion i lirë pune: Asistente part-time në Elbasan

Tjeter Vizion kerkon te punesoje nje sekretare/asistente part time prane zyrave qendrore. Kandidatet duhet te plotesojne minimalisht kriteret:

  • Te zoteroje gjuhen angleze dhe italiane

  • Te perdore kompiuterin

  • Te kete aftesi te mira komunikuese.

Te interesuarit te kontaktojne prane zyrave qendrore te Shoqates Tjeter Vizion.

Adresa : Lagja “Aqif Pasha”; Rruga “Ali Arapi”; Nr. 19; Elbasan.

No comments:

Post a Comment