1.16.2014

Leksion i hapur: Kapitali Human, shtrirja historike e këtij aseti


Ndryshe nga vitet e tjera ku të ftuar për të realizuar leksione të hapura kanë qënë drejtues departamentesh/drejtorish burimesh njerëzore të kompanive më prestigjoze në vend apo aktorë të tjerë të lidhur me fushën këtë vit duam të japim përqasjen historike të burimeve njerëzore. 

Si ka ndryshuar perceptimi për kapitalin human në etapa të ndryshme të njerëzimit? Cila është përqasja europiane e ditëve të sotme? Cila praktikë është më e mirë?


Hyrja e lirë

I ftuar: Dr. Ylber Marku, lektor në Universitetin e Padova, Itali
Organizon: Edona Bilali, Fakulteti i Ekonomisë, disiplina: Manaxhim Burimesh njerëzore
Vendi dhe ora: 18:30, datë 16/01/2014, Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

No comments:

Post a Comment