12.10.2013

Konferencë për aderimin e Shqipërisë në BE

  • Hotel Sheraton Tirana- Salla Iliria II
  • Duke qene se jemi ne prag te marrjes te vendimit per statusin e Shqiperise per ne BE, Global Opportunities Albania ne mbeshtetje dhe bashkepunim me Fondacionin Hanns Seidel do te organizoje kete konference per të nxjerr në pah bazuar studimeve nga ekspertë të ftuar perspektivat dhe realitetet lidhur me aderimin e Shqipërisë në BE. Pjese e konferencës do të jënë të ftuar nga fusha të ndrysheme si : akademik, stdiues, politikane, shoqeria civile.

    9:30 am - 2:00 pm

1 comment:

  1. Pershendetje,
    Kush mund te marre pjese tek kjo konference? Dhe a merret ndonje vertetim pjesemarrjeje..?

    ReplyDelete