11.16.2013

Takim i studentëve me biznesin

Albania Youth to Business Forum është një format ndërkombëtar, i cili këtë vit vjen në Shqipëri nga AIESEC Albania. 

Qellimi i ketij aktiviteti është të sjellë së bashku studentë dhe kompani lider në tregun shqiptar në diskutime mbi tema të rendesishme në ditët e sotme si:

1.Lidership
2.Inovacion
3.Sipërmarrje


Përmes workshop-eve dhe të ftuarve special do të keni mundësinë të përballeni me një mënyrë të re të të menduarit të kompanive dhe liderëve të biznesit dhe gjithashtu do të perfitoni nga eksperienca e mirë e personave të suksesshëm.

21 Nëntor 2013
Godina “Liria”, Universiteti i Tiranës
Afati i fundit i aplikimit: 17 Nëntor

Linku i aplikimit : http://bit.ly/AlbaniaY2BForum
Për çdo informacion rreth aktivitetit dhe zhvillimit të tij: 

No comments:

Post a Comment