11.20.2013

Dy pozicione të lira pune në projekt në jug të Shqipërisë

1 djalë dhe një vajzë me profil:
  • Biznes, 
  • Juridik 
  • Shkenca Politike,
Të ketë aftësi të mira menaxhuese, 
Të jenë pjesë e një skuadre për projekte në jug të Shqipërisë. 


Të detyrueshme, asnjë përjashtim: 
1. Të ketë përfunduar studimet e larta me mesatare mbi 9. 
2. Njohuri shumë të mira në anglisht 
3. Eksperience të paktën 1 vit, në kompani private (jo eksperiencë në OJF ose institucione publike). 
4. Angazhim full-time në punë

Nëse i plotësoni të tre kriteret, dërgoni një email tek jolafoto@gmail.com 


No comments:

Post a Comment