11.04.2013

Bursë studimi 50% për Master në Shkenca Kompjuterike nga UNYT në bashkëpunim me Univerisitetin e Greenwich

E aplikueshme për të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës dhe Universitetit Politeknik të Tiranës me mesatare mbi 9.Postimi origjinal: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=577018572347666&set=a.238914679491392.53395.116211115095083&type=1&theater

No comments:

Post a Comment