10.23.2013

Lojrat Olimpike Speciale 2013

Të japim të gjithë pak kohë nga koha jonë,

                                           Organizatorë: Albania Cap Project

LOJRAT OLIMPIKE SPECIALE 2013, jane aktiviteti me i rendesishem per personat me aftesi speciale...! Nese keni kohe dhe mundesi, Ju ftoi te jepni kontributin tuaj si VULLNETARE nga data 26-29 Tetor. Keto Lojra do organizohen tek Universiteti i Sporteve Tirane, ora 09.00 - 17.00. Ju sigurioi qe do jete nje eksperience e jashtezakonshme dhe e paharruar per te gjithe ju...! Te gjithe ju qe deshironi te jeni pjese e kesaj eksperience me kontakoni ketu ne inbox, sms ose tel (0692396019), email: (endrit_llabut@hotmail.com)...!

No comments:

Post a Comment