10.28.2013

Libër mbi gjuhën e trupit

Allan and Barbara Pease- The definitive book of Body language

Unë e vlerësoj këtë libër me 4.5 nga 5 pikë të mundshme. Nëse jeni akademik, politikan, gazetar, folës në publik, negociator, manaxher shitjesh etj. ky libër është shumë i ndihmës. 

Nëse nuk keni kohë ta lexoni atëherë hidhini një sy figurave ilustruese dhe mos harroni: 


    ''Nuk është ajo çfarë thatë, është sesi dukeshit kur e thatë...''No comments:

Post a Comment