9.16.2013

Studentë dhe shoqëria civile mbështesin protestën e UT 16.09.2013

z. Aleksandër Çipa gjatë fjalës së tij përshëndetëseStudentë gjatë fjalimit kundër Diktaturës së Betonit


No comments:

Post a Comment