8.28.2013

Inovacion nga halli

Duke filluar nga muaji Qershor, çdo fundjavë rregullisht kam frekuantuar plazhin e Velipojës. Këtë vit të gjithë pushuesit flisnin për investime nga komuna, kompliente e mirënjohje për këtë institucion. Me kureshtje, si çdo qytetar shkodranë por edhe si manaxhere doja të shihja si janë shpenzuar kontributet e taksapaguesve dhe si ishte shpërndarë buxheti. Është asfaltuar rruga, një segment më i vogël se 1 km dhe kjo ishte një arritje.