3.21.2013

Pse CV-ja përfundon në kosh?

Pse CV-ja përfundon në kosh?

 Gjatë viteve të fundit kam lexuar dhjetra artikuj sesi duhet të formulohet një CV, cili është standardi që duhet përdorur, çfarë duhet por kryesisht çfarë nuk duhet të përfshijmë në të. Jam e bindur që dhe ju që po lexoni këtë artikull keni lexuar shumë për hartimin e CV në formatin e duhur. Kur ju aplikoni për një vend pune nuk keni informacionin sesa persona të tjerë kanë aplikuar për të njëjtin pozicion.